☰ Meny

Vad innebär nya producentförordningen?

Hur påverkar konsumenttrenderna framtidens förpackningar?

Svensk Glasåtervinning välkomna dig som är varumärkesägare och producent till en intressant och informativ förmiddag om de senaste förpackningstrenderna och den nya producentförordningen.

Per Sandberg, ordförande i Svensk Glasåtervinning informerar om den nya producentförordningen- vad den innebär för glas och status gällande ansökningsprocessen.

Kristina de Verdier, designkonsult med huvudfokus på förpackningsdesign kommer uppdatera oss på de senaste trenderna inom området: Vad engagerar framtidens konsumenter? Vilka designlösningar kan vi inspireras av? Vi får följa med på en resa genom 5 trender som förändrar människors vardagsliv världen över och skapar en ny verklighet för varje företag. En framåtblickande föreläsning som ger dig en verktygslåda med konsumentinsikter, checklistor för ditt utvecklingsarbete och praktiska exempel från förpackningsvärlden.

Gå direkt till anmälningsformuläret.

När: Onsdag den 2 oktober kl. 10-12, där vi avslutar med lunch.
Var: Scandic Grand Central, Kungsgatan 70 i Stockholm
OSA: Senast fredag den 18/9, direkt här på webbsidan, se nedan. Begränsat antal platser, först till kvarn.
Arrangör: Svensk Glasåtervinning som har glasproducenternas uppdrag att organisera och genomföra insamling och återvinning av glasförpackningar i Sverige.

Anmälningsformulär Designevent 2019: